januar 2010

Ukens

Ja, jeg har tenkt veldig lenge og ha dette, men har bare ikke giddi...

Ukas sang: Fireflies - owl city og Starlight - muse
Ukas hot: lang helg, galaxeLAN + at mamma har bestilt paris tur i mai
Ukas not: Det slutter faen meg ikke og snø jo!! vi trenger ikke mer nå !
Ukas blogg: www.ellenproprellen.blogg.no - finner massevis av foto inspirasjon der !
Ukas hahah: det må være videon jeg fant på www.safiacarebear.blogg.no:
anbefales og se hele!
Ukas bilde:
solo pusen <3

GalaxeLAN + update


ignorer tørr hud!

Ja, for første gang var jeg, nora på galxeLAN på åfoss.. Jeg har halltid hatt lyst til det, og syntes det hørtes skikkelig gøy ut. Det VAR MORSOMT der, men også litt lame..
Hadde vært drit kult om vi jentene satt der og geyma (?) sims, supermario ellerno xD
Btw: før vi dro dit (vi = julie, maud, frida, nataly, jacki + noen gutter (?)), var vi i overaskelses bursdag hos jacki siden du haddde bursdag (kanskje opplagt). det var gøy det, masse god mat :)
MEN nå kom jeg på hva som skjedde på slutten av LAN, nemlig mobilene til Fida, Julie og nataly ble stjolet fra jakken dems.. uff.. synes skikkelig synd på julie siden hu hadde akk fått ny touch mobil -.-
heldigvis hadde jeg på meg alt hele tiden..

Ja, og til en liten update.. (hvis dere har lest forige innlegg) Så er dere klar over skoleball- sko- problemet. Skoa jeg kjøpte var jo litt for store, de var jo f*** 100 meter høye jo, jeg så ut som en kjempe.. vil ikke bli 1.83 :'(
(også fant jeg ut at den ene foten min er mindre enn den andre, fordi når jeg prøvde skoa i butikken prøvde jeg nemlig bare den ene, dumt ikke sant.... men heldigvis fikk jeg dratt i byen i går med mamme og kjøpt noen nye..
De var lavere, de hadde akkurat samme form og alt, disse er bare mer shini og passet perfekt på foten :P:P
Det rareste / beste ved alt er at, skoa jeg skulle bytte var jo på et slags tilbud til 299,- og det er jo ikke egentlig lov til og bytte salgsvarer, og de nye skoa jeg skulle kjøpe kosta 399,- HER KOMMER DET: dama i butikken sa bare at vi kunne få de for 299,-   herregud snakk om god kunde- behandling xD  ( alt dette foregikk forresten på DNA )Photoshoot bilder :

 


snx:*

Fransk lærere som danser i timen, hunder som vil drepe katter, innpuls- kjøp og folk som vrir og vrenger på det jeg sier og gjør

Ja, der har du min hverdag!
Fransk lærere som danser i timen:
Inger hele (læreren) begynte jo å  danse mitt i fransk timen pga. en i klassen hadde mp3 litt høyt, så var det en sang inger hadde hørt på når hu var ung... tragisk morsomt og se på . . .
Hunder som vil drepe katter:
Jo det er sant det, Clara (hunden vår) er helt besatt etter å få tak i katta vår, og gjøre hvem-vet-hva...
Innpuls- kjøp:
Uff, du ser noe i butikk som kanskje er skikkelig kult og bra, noe du tror du trenger, og lommebøker som brenner i lomme. og vips, er enda et dumt kjøp gjort!
Folk som vrenger og vrikker på det jeg sier og gjør:
Åååhh... blir så j***** irritert noen ganger, når folk sier jeg sa det, uten at jeg sa det, eller mener at jeg mener det uten og faktisk mene det osv. . . . . . . . . .


Er kommet hjem fra dans, er sykt sliten. men heldigvis er det planleggings dag i morgen :P

Oohh, deilig.. må bare si at den teen jeg drikker er helt nydelig, takk mamman til andrea ^^
Vel, dette er det jeg kjøpte i dag:
(innkjøp til skoleballet)
Sko - DNA
Lipgloss - Kicks (70%)
Spenner - h&m
Øyeskygge - h&m
+ øredobber som ikke er på bilde - h&m

Synes skoene er kjempe fine og kule, men jeg har innsett at det ikke er håp om at jeg nora skal kunne greie og gå helt normalt på disse høye skoa. for vel bytte de, og kjøpe noen lavere :'(   ( til skoleballet )

snx:*

BikBok - vår kolleksjon 2010
En liten snik titt på det som kommer...
Denne våren henter Bik Bok inspirasjon fra 80 og 90 tallet. Kjolene er korte og trange (bodycon), blekede jeans kombineres med store topper og blonde BH'er, en vanlig T-skjorte blir tilført skulderputer. Den elskede og hatede sykkelshortsen er tilbake i motebildet og kommer i flere varianter som kommer til å titte frem under vårens shorts og kjoler. Maritime striper kommer også til og dominere hyllene. Fargespekteret går fra pasteller til lys rosa, lys blå, mye hvitt og blomstermønster.

Første del av vårkolleksjonen er i butikk fra uke 6-11, mens andre del er i butikk fra uke 12-17.

Anbefaling

Ja, tid for en ny anbefaling dere!
Denne gangen skal jeg fortelle om vindunder redigjeringsprogrammet. glem picasa, photofiltre og paint!
PHOTOSCAPE!!!
Det er helt fantastisk, man kan gjøre så utrolig mye forskjellig der!

Over er et bilde som kommer rett fra kameraet, det er ikke redigjert. nedenfor skal jeg vise samme bilde, men med forskjellige redigjerings alternativer:

Dette er bare noen få av MANGE ting man kan gjøre..
Man kan også lage fotomontasjer, det er sånn at man kann sette sammen bilder,slik jeg gjorde på et nylig innlegg..
Have fun with your pics!

C'est Super!

(Prøvde og skrive en fransk overskrift, men vet ikke helt om det er riktig)

Jeg var inne på hm.com og der kom jeg tilfeldigvis inn på noe sånn style greie, men men..
Og der så jeg dene nydelige jakken:

Kanskje jeg overdriver litt, men virkelig - den var fin...Her er litt bilder fra ukene som har gått:
 
Høyre: Kom ufattelig tidlig på skolen, ingenting og gjøre - så det bilde ble til.... Venstre: Meg og Maud i flaske form, hahaxD

Haha, mathilde og marte. Busstorvet på vei fra skøytebanen med skolen. Its was fuckin FREEEEZING!
 
Naturfagtime, Alejandra og Julie :P

Jeg, Alejandra og Julie kom tidlig på skolen er torsdag - veldig tilig.. som du kan se er det ikke en gang lys inne på skolen enda.. xD
 
 
Jeg og Julie i norsk timen -.-     På bildet: Bokbind papir som er rullet til små baller...
 
Ja, bilder som jeg har lengtet etter å legge ut. dette var vel egentlig tidlig vinter, høst...
på bildet: I en slags gress vei, like ved der jeg venter på bussen, så jeg en morgen da jeg ventet på M2, så jeg 5-6 rådyr som skulle til og krysse veien. Jeg løp bort dit, og hysjet de ned igjen, hvis de hadde krysset veien hadde det jo ikke vært noen steder og gå for de:S trist altså... Man kan se at mobilkameraet mitt ikke lagd til å ta utebilder !


b-b-blogges:* (som kristina sier det)

Going on a big Adventure

Endelig har jeg tatt fatt! Endelig har jeg fått begynt på den 1095 side lange boka! Ringenes herre.
Jeg begynte på boka for noen år siden, men har aldri kommet lenger en til 1 kapittel eller no.. Denne gangen skal jeg virkelig komme meg gjennom:)
Siden jeg så filmene har jeg vært helt oppslukt. Dette er en bok som har fasinert mennersker i tiår. En reise i Tolkiens fantasi verden, altså..
Hos meg, har det alltid vært fantasy og sci-fi som har dominert BOKogFILM hyllen.
Call me a nerd or something, i don't care!

:*

Veske drøm

Hei:) Veldig lenge nå har jeg vært forlsket i Mulberrys vesker. Jeg er dessverre litt for ung til og sette denne på ønskelisten min, de koster fra rundt 3000 - 6000 kr :( Men da har jeg vel noe og se opptil :P Det er kanske liker veldig godt med dem er vel kanskje den litt shabby looken, og at de er i skinn ( ikke at jeg har så god smavittighet når jeg går med det ).
Eller det var egentlig ikke en god grunn til at jeg liker de, men det er litt vanskelig å forklare det..

( Søstern min nederst )

Miss tha summer!

Thats right. Nå kjenner jeg at jeg lengter etter sol og varme, stranda og sommer kjolen som stirrer på meg med et morderisk blikk hver gang jeg tar opp klesskapet.. Men men, noen måneder til og vente.... Jeg har begynt og føle savnet nå som alle vår/summer kolleksjonen fra e.v.t klesbutikkene (ikke bare klesbutikker).... Bilde fra Frankrke - summer 09  ( du lurer sikkert på hvorfor jeg har ola tights på? jeg og egentlig, men det var sikkert den dagen det var litt kjøligere, men alle de andre dagen var det 30 grader -.-)Men men jenter, nå er det ikke lenge til Skoleballet/vinterfesten! Tenker nesten alle av dere (de som går på mæla ialfall), har funnet kjole. jeg har vel egentlig funnet jeg og, men er redd jeg finner en annen. den jeg nå har, har jeg hatt et halvt år, den var ikke dyr (gina-t), den er fin, men er redd den er litt for enkel forhold til alle andre sine....

Help! I need some help!

Og for å spre budskapet mitt enda mer:  (andefales og se minst til 1:25)

Jeg har nå laget en annen blogg! MEN den er ikke på blogg.no, den er nemlig en blogspot!!!!!!
Jeg er lei blogg.no, og ville ha en forandring. og når jeg prøvde blogspot var det mye bedre, og jeg har veldig lyst. men det er en ting som bekjymrer meg, det er at jeg ikke for noen lesere! Jeg kommer jo til og minne dere på det, og linke siden på denne bloggen (skal ikke slette denne seff)..
Plis hjelp meg med dette dillemaett ved å kommentere! skal jeg dichte blogg.no etter et år som bruker ?
www.noramathilde.blogspot.com

Cravings Cravings!!

Ja, du hørte riktig. Den nye vår- kolleksjonen er kommet fra hm.
for litt siden fikk jeg hm katalogen i posten, og det var forelskelser på hver side....
"Fyyy nora! sånt skal du ikke si, pengene skal du ikke brukenå, ikke på KLÆR ,her i NORGE. vent til du kommer til paris".. "men det er jo litt tid til, og tenkt om de fine tingene her blir borte:S".... "Jamen du for egentlig ikke lov til å bruke mer penger uansett, så det er best og vente, og da har du eksra mer penger til turen"...
Du leste akkurat replikkene(?)  fra de to sidene av meg.. trist...
jaja, men dette var det jeg skulle vise dere !

har så lyst på denne jumpsuiten...
Nå ligger historie boka og stirrer på meg med et morderisk blikk... får vel gjøre de siste leksene nå, før det er for sent-.-
snakkes :*


hva synes du om nytt desig??

Annbefaling: Silje Bredesen


Dette tror jeg må vøre min første anbefaling, det er sikkert fordi jeg ikke har oppdaget noen som er verdt det, men nå har jeg det...
Jeg har følt bloggen til Silje et halvt år nå ca, og det er bare en av de sidene jeg bare må skjekke når jeg er på pcen. HUn skriver så morsomt men alvorlig på en gang, årlig og ikke minst interesangt. Hun skriver om mote, hverdagen, kosthold osv. Det er en side vedt å stikke innom en gang i blandt:P

zara1  

www.siljebredesen.com

I <3 Sale !

Hei :P
Her sitter jeg dag, en s©ªndags ettermidag, h©ªrer på min fantastiske h©ªytaler jeg fikk til jul:
 
Igår var jeg og mamma i byen, og der var det SALG!

Og ved en feiltagelse hadde mamma fått tak i kameraet mitt, og gjett om det var flau at hu skulle ta bilde av meg rett i byen -.-
BTW: det var 20-25 minus i går !
Men men, dette kj©ªpte jeg:
 
1/2 pris - bikbok

 3 for 49,-  bikbok


1/2 pris - bikbok

 
75% - gina t
full pris ( ikke på salg )

Ja, så nå er jeg blakk!!!!!!!!
noe som ikke kommer godt med paris turen i mai... (mamma sa her om dagen at vi skulle til paris, istede for at jeg komfermerer meg), gjett om jeg hoppet i taket :P:P:P


På fredag var jeg på jente kveld hos nataly, det var veldig koselig :D
 
 
 


Ha en fin s©ªndag*

Bestilt UGGS!

Believe it or not! Mamma tok seg tid til å bestille helt originale Uggs til meg, er er forklaring:
Jeg trenger varme ute sko, vi fant ingen i byen, og det var veldig dyrt. Jeg var på pcen  og så UGG reklame på en blogg, jeg trykkte og vips, der stod de. De var perfekte, PÅ SALG ! det var tillome gratis Shiping. er så glad. men må sikkert vente noen uker, siden det er fra USA/Australia. :D:D:D:D:D::D::D:D::D::D::D::D:D::D:D::D:D::D:D:D::D::D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D::DD::D

det var disse jeg kjøpte:P gleder meg så :P   (det er kanskje ikke så stort for andre, men jeg er vel sånn at jeg er veldig overbegeistret over ting)

Snart behøver jeg ikke grue meg til å gå ut :D

Nyttåret:P

Hei:)
ÅÅÅÅ, nå har jeg sittet her med et blankt ark lenge nok. SKRIVESPERRE !!
På nyttårsaften var vi i Gaustablikk, Gaustablikk høyfjellshotell. Vi var der i tre dager. Jeg og mamma med noen venner fra porsgrunn.
Det var veldig koselig, det var kaldt, men ikke så kaldt som man forventer at det skal vare en desember dag laangt opp på det norske fjell.. Jeg fikk stått litt på ski ialfall, men ikke så mye...
 
Mamma, som vanelig skjønte ikke noen ting av kamerat. selv om hun alltid spør, jeg måtte som vanlig si hvilke knapper hu skulle trykke.. og etter hvert ble jeg litt små gretten (som du kan se til høyre).
  
De hadde alt mulig i verden som kan kalles for mat på bufeen-  jeg var i himmelen! Halleluja!
  
Haha, når han kelnern (?) kom for å fortelle menyen osv. (jeg sa tidligere at det var bufee, men ikke akk denne dagen(?)), vel, han var dansk. Alle skjønte hva han sa, og når han spurte meg hva jeg skulle ha, gapte jeg bare opp bunnen og sa HÆ? .. jajaj, har aldri hatt problemer med å høre dansk..
 
Jeg som for utforske Iphone:D løøve it..

Elsker biljard! det er bare SÅÅÅÅ gøy! synd vi ikke har plass til det hjemme, hvis vi hadde hadde jeg gjort alt for å få det!
Vi spilte biljard både dag og natt, bokstavelig. Noen ganger kl 11.00 eller 01.00 xD
 
Det var vansklig å få gode fyverkeri bilder. men det var sykt mye fint fyverkeri der opp, selv om det var på fjellet (det var masse hytter rundt). :P
 

b-b-blogges :P
hits