februar 2011

VIDEREGÅENDE VALG

Slik har altså søkene mine forandret seg nå opptil femten ganger! Det er frist om tre dager, og jeg er livredd for å velge feil. Har grublet og tygd etter svarene mine i hodet i uker nå, blir aldri sikker. Men det er slikt at jeg er ganske sikker jeg lar søket mitt være som det øverste bildet... ble altså medier.

lol, dette valget er jo like vanskelig som å velge mellom isfiske og langrenn til vinteraktivitetsdagen med skolen.. bare at det ikke har så stor betydning for fremtiden min, ellers er de like vansklige.

MED I FOTOKONKURRANSEEr med i en konkurranse på denne bloggen. Temaet er portrett, så jeg bare valgte disse to bildene.
Er ikke veldig flink til å bli med i konkurranser, kanskje fordi jeg aldri noensinne har funnet noen ting, noensinne. Men vi får se da :) Ønsk meg lykke til.

KODAK RETINETTE 1 B

Jeg fikk dette nydelige kameraet av bestefaren min. Han kjøpte det når han var FN-soldat i Gaza i 1963, så det er litt interresant. Jeg har undersøkt det så vidt, så fort jeg får tak i film, finner jeg ut sikkert om det fungerer! Gleder meg virkelig til å få prøvd det! Jeg har jo en liten samling med forskjellige kameraer (år 1940-80 ca), men ingen av dem fungerer...

Kodak. Lagd i Tyskland. Rodenstock Reomar 45mm linse. f/2.8. Bruker 135 film hvis noen har det liggende hjemme?!

MJAU


Kl er nå 15.15 og jeg ligger fortsatt i senga med PCen på fanget. Har sittet å redigjert den nye headeren som dere ser. Den er ikke noe spesiell, men likte plutselig ikke den jeg hadde. Også synes jeg det var litt mer fresht med hvit bakgrunn og fargerik header, siden vi er på vei mot våren. Hva synes du? Og over er det altså katten min Solo. He's riding solo, solooo....

SQUIRREL

Så søt. Måtte løpe bort til vinduet med kameraet for å knipse noen bilder. Det var ikke lett altså, ekkorn er raske.

WATCHING THE SNOW FALLINGENSTEDER 6.

INGENSTEDER 5.

EKTE NORDMENN

INGENSTEDER 4.

COP OF COFFE

INGENSTEDER 3.

INGENSTEDER 2.

INGENSTEDER

Jeg liker å kalle stedet besteforeldrene mine bor for ingensteder, siden det ikke har internett, tre tv-kanaler, en bil om dagen som kjører forbi, ligger ... et sted i skogen utenfor byen. Kilebygda.

Men det er koslig da. Helt stille. Annet hvert år får jeg også sett en elg. ELG. Og nei, jeg har ingen lillebror, det er fetteren min det, søtt.

HOW I ENJOY LIFEIdag ble det Mac'ern, dagen før - Bergbys. Heldigvis blir jeg fort lei slik mat. Mat fra MacD, truser, sokker og skijakke, ble et resultat av Herkules med mamma. random. Har ikke mer å si, utenom om at jeg er lei snø. og ungdomskolen.

Noen som har noen visdomsfylte ord/argumenter for hva jeg burde velge på vg? Allmenn eller Medier&Kommunikasjon. En uke igjen til fristen, og jeg skifter mening hver dag. hjelp.

NYE STARBUCKS

Jeg som alle andre norske bloggere, han prøvd ut den nye, svært oppskrytte Starbucks drikken. Når jeg så den i butikken ble jeg overrasket over hvor liten den var.

Det finnes to smaker av denne latten (den er selfølgelig kald); Mocha og Karamell. Som dere sikkert ser, prøvde jeg Mocha, siden jeg generelt liker det best til vanlig. Her en noen pluss og minus'er:

  • Smaken var god, men ikke noe spesiell. Kan like godt kjøpe Tine sin Iskaffe/latte.
  • Den kostet 19 kr. (på Spar)
  • Unødvendig mye embalasje.
  • Har FairTrade merke.. (Det skulle bare mangle, selv om det kanskje ikke betyr så masse)

Nok om min lite kvalifiserende evne til å annmelde produkter. Har du prøvd den?

FOTO: CLARA [3]FOTO: CLARA [2]

My name is Clara, and Im cute. My favourite activity is to chase cats. Im really picky on my food. I have really sad eyes. Im a really hyper dog, I wished I could run outside all day long. All thought Im hyper, and sometimes uncontrolled, Im really good with kids. I hate: to cut my claws, rain, being in a leach. And I have'nt desided if I really HATE cats, or just really LOVE cats. Probably the first one, considering I actually got the chance to kill one, but it got away and I got a scratch on my ear. Well thats my story.

FOTO: CLARA

Watching out the window all day long, in case a cat will show itself.

SØVNPÅ TULLIS MED KOMPAKTKAMERAMER SNØ!!Trodde våren var på vei. Trodde den milde luften og den svake smeltingen av snø og is var et tegn på at vinteren snart var over. Der tok jeg feil.

De siste to dagene har det kommet ENDA mer snø! Tro meg, vi hadde nok fra før av.

JEG VIL HA JOBB

1. kjole fra bikbok. 2. blazer fra ginatricot. 3. skjorte fra bikbok. 4. highwaist skjorts. 5. genser fra bikbok. 6. kjole fra ginatricot. 7. kamerabag fra national geographic. 8. 50mm f/1.4 objektiv. 9. closeup filter. 10. macbook pro. 11. olympus analogt kamera. 12. stativ.

Så mye jeg har lyst på nå! Begynner jo snart på videregående, så en macbook hadde vært fint! Også ville det vært supert å fange årets sommerminner ved hjelp av et analogt kamera som dette! osv...

OLJEKRISEN 1973Under oljekrisen vinteren 1973 bestemte norske myndigheter at det skulle spares olje ved å begrense bruken av bil. Det ble forbudt å bruke privatbil i helgene. Kong Olav respekterte forbudet, og bildet viser at kongen tok trikken for å komme seg ut på ski.

Tenk om noe slikt hadde vært mulig i vår tid? (Utdrag fra samfunnsfag boka vår. Vi har om Det Sorte Gull, og syntes dette var en morsom liten fakta)

 

SKOLEBALLET [2]Noen random bilder som ble tatt på ballet. Følte bare ikke at de passet sammen med det forje innlegget. Men ja, synes bildene var litt kule, hva synes du?

JULIE OG ALEJANDRAS BURSDAG

Image and video hosting by TinyPic

SKOLEBALLET

Image and video hosting by TinyPic

PÅFUGLFJÆRBle helt greit fornøyd, jeg har jo tross alt ikke et makro-objektiv, så dette er tatt med zoom objektivet mitt faktisk :)

Hvilke likte du best?

hits