mars 2011

NORA SOM LITEN


Yndlingspersonen min, Jajja <3


Nora - et dukkehjem xD
Husker jeg var skikkelig misunnelig på den jente til høyre, hun hadde nemlig en veldig fin t-skjorte..
Dette er de eneste klærne jeg noen gang har hatt i fargen GUL.


Lisseberg 2003?
IPHONE APP ANBEFALING

Halo. Jeg har en meget fin Ipod touch (altså ikke Iphone), som kan ta bilder. Har en hel side med kun bilde-applikasjoner, men jeg har en favoritt. Hipstamatic. Den tar morsomme, kule, og litt gammeldags bilder. Også har man mange valgmuligheter. Hvis jeg husker riktig, er den gratis, eller så koster den 6kr. Her er noen bilde eksempler:
Man kan ha mange forskjellige farge og ramme valg, jeg bruker nesten den samme hele tiden som du ser :)

I PUT MY NEW SHOES ON, AND SUDDENLY EVERYTHING IS RIGHTNye boots fra h&m, 399kr. Og nydelige hæler fra "ryddesalg lokalet" på arkaden dna, til kun 100 kr! Elsker begge. De bootsa har jeg brukt i noen dager, og elsker de, ganske vanntette også! Ialfall, GO HELG.

MOON

Om det er stjerneklart der du er i kveld, bør øynene dine hvile på nattehimmelen. Månen er i kveld og natt nærmere jorden enn hva den har vært på 19 år.
- Dagbladet.no


NOMNOMNOM1/4 del LØK
1 MOZZARELLA FERSK OST
1-2 TOMATER
PEPPER&SALT
OLIVENOLJE
EDDIK

Enkel og kjempe deilig salat. Anbefaler virkelig. Og hvis du har, ta basilikumblader i tillegg!

SKIDAG
Vinteraktivitetsdag med skolen. Ble drit sliten. og svett. Ellers koslig da. På grunn sola, så jeg fregnene mine kom frem på nesa! Fregner er det søteste som finnes.

BLOGGEN FYLLER 2 ÅR

Rart hvor fort tiden har gått.. NEI jeg har ikke tenkt å skrive hvor mye bloggen har betydd for meg, hvor mye jeg har lært, hvor mange nye mennesker jeg har blitt kjent med, mange nye muligheter... MEN en ting er sikkert. Jeg har blitt en bedre fotograf og skriver mindre... uinterresante ting:

Såå.. to år er altså gått siden jeg registrerte meg som blogger på blogg.no. Egentlig husker jeg ikke hvorfor jeg startet i det første, tror det var det samme vanlige: mange av vennene mine hadde det..

Men en ting jeg er litt forbauset over er vel det med kommentarer... I starten fikk jeg selvfølgelig ingen kommentarer, utenom noen få ganger fra de jeg kjente. Kommentarer har aldri vært spesielt viktig for meg, men jeg tenkte jo at jeg ville få flere kommentarer senere.. Nå er to år gått, og jeg er, etter min mening, mye bedre enn jeg var før, har fortsatt ingen kommentarer.. Gjennomsnitlig kommentar per innlegg: 0.7 .. jaja...

Ialfall, grattis til meg?

hits