juni 2010

ANTREKK 27.06 OG BILDER FRA I DAG

                                                                   John Mayer - Who Says
PERFEKT START PÅ DAGEN


Ingredienser:
1 appelsin
1 banan
10 jordbær
litt appelsinjuice
litt frossenfrukt isstede for isbiter

Eeeendelig sommerferie!

Yes, i dag var altså siste dagen av latskap og ''gidder ikke nå, gjør det i morra'', med andre ord siste dag av 9. kl. Det er nå ''morroa'' starter!!!!<3333
Det er virkelig rart hvordan sommerferiene bare krymper for hvert år man blir eldre. skummelt.
Skolen i dag var lixm driit kjedelig. Vanelig vis har vi quiz ellerno. Noe som jeg digger, jeg er et quizmenneske! Men i stede for det hadde vi ''det store korslaget'', yey! hver klasse fikk en sang av lærerne som vi skulle fremføre for de andre klassene senere. Men greia var jo at klassen vår, som har verdens kjipeste/kjedeligste lærer, hadde TO sanger og de var fra Grease! Og når vi sang, eller vent, vi sang ikke! det så ut som en begravelse, ifølge Simon-dommer/lærer-Gøran... Så kommer de andre klassene med, dans, kostymer og Postsgirobygdet(?) - Idyll! 
Jaja, nok klaging...


eller vent.. må bare få med at jeg hadde, eller har hatt vondt i magen i heele dag....

Eneste grunn folk kom på skolen i dag var jo får å få karakterkortet. Jeg må si jeg var helt passe fornøyd. helt greit. Gidder ikke legge ut karakterene her nå. Men jeg må bare få sagt (meer klaging), at jeg synes mange karakterer blir ''satt feil''. Nå snakker jeg ikke bare for meg selv, men for maange som jeg (og de, har fått dårligere karakter enn de fortjente). Jeg vet at på Mat & Helse karakterene (som gjelder i 10. kl og på søkenaden til vgs) fikk noen lavere karakter enn de burde. Jeg er ikke 100% fornøyd med innsatsen min i faget, og jeg fikk en 5'er. Og jeg vet det var noen som var bedre enn meg, som fikk lavere noe som er rart. Jeg tror det har noe med at jeg er jente, og ''hører'' bedre til kjøkkenet, enn gutter... xD men ja... Og en ting til. Det er alltid noe rart ved EN av lærerne. Hun gir meg alltid så merkelige karakterer, og det er alltid henne! i fjord fikk jeg en 6'er og en 5'er på halvdagsprøvene, og dette var altså samfunnsfag/historie, og jeg fikk en 5'er på karakterkortet. Og det er dette faget jeg jobber mest med også.. tror jeg.. En annen jente fikk akkurat det samme som meg bare dette halvåret, og hun fikk en 6'er på karakterkortet. Men nå er jo denne jenta kjent for å være verdens proff smisker..så..
Nok om dumme karakterer!

Jeg hadde INGEN anelse om at det var santansaften i dag! Da gikk jeg jo glipp av bakkestranda i år også.                                                                           KEANE - STOP FOR A MINUTE
Jeg skal også prøve å få med en sang i hvert innlegg, det er da sanger jeg mener passer til sommeren! Jeg hører nemlig på P4 hele tiden, så har skrivd ned koselige, ''kule'' sommersanger:)


Dette innlegget skrev jeg onsdag kveld, men måtte publiserer det i dag tidlig..

KELLYSSIMA JEWELRY


Min favoritt!


Her har jeg plukket ut noen av smykkene jeg fant på denne siden. Synes de var utrolig søte, selv om noe var litt bestemor - aktig.. Hva synes du?

UKENS anbefaling: COSTUMEHaha legg merke til prisen på kjolen, 22 000...

Jeg anbefaler virkelig månedens utgave av Costume. Jeg fikk utrolig masse innspirasjon. Men jeg savnet noen reportasjer der, noe Det Nye er veldig god på... Og masse gode tips, både skjønnet/hudpleie og  mote:)

Og hva synes dere om det nye designet mitt? veldig fornøyd, bare at jeg det rok huudnre år å få headeren på plass. Men holder på med sidemenyen som ikke gjør det jeg vill...

FOTO: ute på luftetur
ANTREKK 4.06 - NY TEE
shorts og tee - bikbok   veske - h&m   sko - trendsko

Har bokstavlig talt flyttet inn i ola shortsen og sandalene mine de siste dagene. Prøver virkelig å nyte det fine været så lenge som mulig, siden det ikke blir fult så bra neste uke... Og hva synes dere om den nye tskjorta mi? elsker den rett og slett. Fikk den på halv pris på bikbok, 50kr, 50KR!

På skolen i dag startet dagen med kino. Vi så Alice in Wonderland i 3D. Noe som jeg allrede hadde gjort.. kjipt.. Men jeg sovna iallfall ikke sånn som Alejandra. Kunne vi ikke heller sett..Avatat i 3D eller no, mye bedre..
Og har hatt en fryktelig hodepine og svimmelhet (?) i hele dag, tror det faktisk har noe med varmen og sola og gjøre..søren, noe negativt med dèt og..

ANTREKK 3.06

Hele denne uken, har det vært rare opplegg på skolen. Kanotur, Katapult laging (..?), Værstasjon greier, KINO osv...
Rett etter jeg kom hjem fra skolen idag, løp jeg rett ned i hagen i bikini og la meg på håndkle i et desperat forsøk på å få LITT farge.. Vel, jeg fikk faktisk endel, men jeg ble litt rosa her og der. Det rare er at jeg faktisk smurte meg med solkrem.. det har vel sikkert noe med at jeg lå der i tre timer, og med solfaktor 15...
Og en sang som går bokstavelig talt på radion twentyfourseven er den derre sangen til madcon, Glow ellerno.. Bra danse sang, men fortsetter det sånn, blir jeg nok fort lei den..

Som på mange andre blogger (som jeg har lest), har jeg problemer med bildene. Når jeg laster de opp kommer de bare opp i sånn rødt kryss, og når jeg er på andres bloggen, kommer bildene deres også i små røde kryss -.-

Nå som sommeren er her, kan jeg endelig slenge på meg de lette, fine sommerklærne, også kan jeg samtidig vise noen av dem på bloggen, så skal prøve å få til ''dagens ANTREKK''  så ofte som mulig.

og btw, jeg må bare beklage. For litt siden hadde jeg jo sånn at dere skulle velge header for meg.. og jeg bare glemte det helt når jeg lagde nytt design. Skal lage nytt nå snart tror jeg, noe som ikke er så grått og trist (nå som sommeren er her).

SHORTS OG TUNIKA - BIKBOK  SANDALER - TRENDSKO   JAKKE - VINTAGE FRA PARIS
hits