juni 2011

NATTGRILLING

Heisann! Sommer+blogging bare funker ikke. Man har andre tng å gjøre, ikke at jeg ikke bruker mye tid på PCen.
Bildene fra vitnemålsutdelingen bare orker jeg ikke å legge ut... vet ikke helt hvorfor, men sånn blir det.

Sommern ser ganske travel ut, masse som skjer med Unge Venstre; valgkampseminaret i oslo var forige helg (var veldig bra og lærerikt, men tok ikke særlig med bilder), SOMMERLEIREN, telttur og kostymefest med Telemark UV og masse valgkamp generelt.

I går sov jeg hos Hedvig, og ja, vi natt-grillet rett og slett. Veldig koslig.SISTE SKOLEDAG

Det var alså siste skoledag på grunnskolen. Deilig! Men også litt trist. Bildene er fra tirsdag sltså, har bare ikke giddet å legge de ut før nå. Også kommer det vel noen bilder fra vinemålsutdelingen som var senere på kvelden..
SISTE UKEN SETT GJENNOM IPODEN


Vært på tullis...Bakt brownies og matet Hedvig...

Fått meg Nirvana teskjorte, elsk...Syndet på MacDonalds...

Tatt bilde av blomster...

Gått forbi søt 70-talls bil...

Chillan på elkjøp...

Chillan på bergebys med Frida og Julie...

Sykla med Julie og Frida...


PS: Alle bildene er tatt med applikasjonen Hipstamatic...

RELIGION VS. SCIENCE


meg på skolen.

Idag ble vi trekt opp til muntlig eksamen. Alle på trinnet kom opp. Og til min lykke, kom halve klassen opp i matte og den andre RLE, og jeg var en av dem som kom opp i RLE. Liker generelt ikke religions fag, men føler meg heldig. Temaet jeg trakk var "religion og vitenskap". Altså forholdet mellom det to livssynene, konflikter og sammenheng. Blir interresant. Så torsdag kl 15.15 står jeg foran en fremmed person og læreren vår og fremfører så best jeg kan! Ønsk meg lykke til!

Hva tror du på? Er du realist eller tror du på noe noen fant opp for 2000 år siden?

FRETEXJULIE OG HEDVIG.

HEDVIG + TULLIS = KOSLIG


TRAVLE DAGER

Eller den siste uken har vært alt annet en travelt. Da snakker jeg om skolen. Det er neste uke morroa starter med eksamen og slikt. Egentlig ser jeg fram til muntlig, det er det som er gøy. Så lenge jeg ikke kommer opp i naturfag eller matte, da er jeg død. Samfunnsfag og engelsk er hjerte.

Ihvetfall. Blir alene hjemme fra onsdag til lørdag, så det blir chill! men også ensomt.

Igår ommøblerte (?) jeg rommet mitt. Jeg kjenner en lykke inni meg hver gang jeg kommer inn hit. Jeg har jo tross alt ALDRI flyttet på ting før. Jeg kjente jeg trengte en forandring. Iallfall, sommern er her for fullt. Eller tre dager i uka er den det, de andre fire er det regn.

SOSIALPOLITISK I AKERSHUSI helgen var jeg på et unge venstre seminar i Akershus, et sted som het Son. Det var debattskoleringer, foredrag og forskjellige aktiviteter rettet til sosial politikk. Bra folk, bra politikk, bra vær, bra helg!

hits