juli 2010

FOTO: Spindelvev - naturens kunstverk!


FOTO: PÅ STRANDABACK HOME + PICS

Jeg har droppet bloggen i to uker nå pga av en ting. Jeg var utenfor Trondheim på en gård. Meg og Andrea var der uten noen foreldre så det var redningen, vi ble nemlig sendt dit for vi er problembarn.. tulla. Tanken på å jobbe på en gård i to uker, i sommerferien virker helt tragisk. Men vi hadde det virklig kjempe gøy! Vi fikk også øvet veldig på engelsken vår siden det var en fra Tyskland og en fra Amerika der...
Det triste var jo at hvis vi skulle få internett på pcene våre måtte vi sitte akkurat på ett sted i sofaen, så ja.. True Blood gikk da over blogg.no.

Jeg skal prøve å oppdatere så ofte jeg kan, men bloggen er ikke akkurat første prioriteten i sommer.


PS: Griser er noen av de skjønneste og smarteste dyrene altså!

BILDER FRA IGÅR
Nytt Kamera: Canon EOS 550D

Åhh, nå er jeg virkelig i hundre. Øyeblikket jeg har ventet på mer enn et halvt år nå.. Er så glad. Det er perfekt. Det er akkurat passe stort, tar fantastiske bilder, og filmer i full HD (1080p).
Det kom nå i vår, så det er ganske nytt.
Vi kjøpte det i går kveld på Elkjøp. Han som jobba der sa at de ikke hadde mer igjen, og at alle butikker i Norge var tommer ellerno, fordi Europa hadde bare fått et lite anntall ellerno, men jeg trodde ikke på han siden jeg har sett det andre steder, men mamma sa vi måtte høre på han -.- .. Men  mamma greide å overtale han om å kjøpe det som stod på utstillinga:) Det er ikke noe galt med det, og det er helt ''normalt''. Så det gjør ikke noe. Sammen kjøpte vi en sånn pakke fra Canon men kamera-veske, minnekort, usb-kort leser greie og linse ''klut''.
For tekno folk som leser dette er 550D det kameraet under 7D, og 550D er på en måte 7D bare i mindre kamera hus, men ikke i samme materiale. Så 7D tåler litt mer ''vær'' og støy, men så koster jo det fra 11 000....
Jeg har fått litt tid til å forstå det, og prøve det. Det er bare helt best.NB: Skal ordne designet så for som mulig
hits