juli 2011

REGNBUER + PAKKINGDa reiser jeg til Ungve Venstres sommerleir på Tromøya, som har skiftet navn til sommersamling. Det høres kanskje litt rart ut å ikke avlyse den etter hva som skjedde for akkurat en uke siden, men den unge, politisk aktiviteten i Norge kan ikke stoppe forde, da kan du si gjerningsmannen vinner. 
Men det er blitt forandringer i programmet, skal selvfølegelig ha forskjellige minnemarkeringer, også blir leiren to dager kortere. 

 

PARKJAZZ 2.
A DAY TO REMEMBER

Dette er kun et innlegg til minne om de som ble drept enten i Oslo sentrum eller på Utøya 22.7.2011. av Anders Bhering Breivik. I 48 timer fulgte jeg med på nyhetene. Så hvilken ondskap som hadde truffet landet vårt. Og at alt det vr gjort av èn person(muligens flere), er helt uvirkelig. 

Det har ikke noe å si hvilket motiv man har, når man utfører slike handlinger. Uskyldige ungdommer som praktiserer fredelig politisk arbeid. 
Selv er jeg politisk aktiv, og skal på unge venstres sommerleir om bare noen dager. Dette KUNNE vært meg og vennene mine som ble drept.  

Er fortsatt i sjokk, som alle andre. At noe sånt kunne skje her, i Norge! Kondolerer til alle pårørende og venner som mistet noen etter denne hendelsen. 

Jeg vet at to personer her fra Telemark døde på auf's sommerleir. 

TIL ALLE SOM BOR I SKIEN: I MORGEN (MANDAG) ER DET FAKKELTOG UTENFOR ARKADEN KL. 18. 

MY OLD SCHOOL

Lunde barneskole blir visst ny. Det var på tide. 


PARK JAZZ

Hver torsdag i sommer. Skien, Brekkeparken. 50kr.

I DO MY CRYING IN THE RAIN

JORDGUBBAR OG ANDRE GUBBeR

THEA

APPLAUS

Bildet er fra vitnemålsutdelingen, hånden tilhører gamle rektor. 

STAND I KRAGERØ

MACBOOK PRODa var den min. 

Jeg skal holde dere oppdatert på hvordan overgangen fra PC til Mac blir. 

ENDELIG LITT SOMMER

hits