august 2010

SKOLE + hyttetur

Nei og nei og nei. I morgen starter altså alvoret på fullt igjen. Bare i år, er det hundre ganger viktigere å gjøre det bra. Sommern har gått utrolig fort. Ikke fordi den har vært morsom, men for at jeg føler jeg ikke har gjort noe som helst. Og ikke for å nevne hvor KJEEEEMPE BRUN jeg er -.- ...

Men den siste uka var jeg med Karoline opp til hytta hennes i Høydalen, uten for Kilebygda (for dere som vet hvor det er). Det var utrolig koslig og en fin måte å avslutte sommeren på..


En som bodde like ved (som er i familien hennes) samle på gamle traktorer så det forklarer. Og at jeg har en ting for å ta bilde av gamle ting.

TODAYS SHOPPING

Hey, lenge siden jeg har bloggen, med tekst. Sommern har gått utrolig fort, ikke fordi jeg har hatt masssseeee morro, men fordi det ikke har vært en dritt å gjøre og fordi været ikke har tillat det. Trist er det å tenke på at framover blir det bare kaldere og kaldere, ett langt år igjen til neste sommerferie. Det mest tragiske er at jeg kjøpte årets første julegave.

Var hos frisøren å klipte meg igjen. Ble veldig fornøyd. Skulle tynne det ut mer, og ta slitte tupper osv. Jeg fikk også mer ''form'' på håret, vel ja det ble veldig bra. Jeg anbefaler for alle som bor i Skien, om å besøke Arkaden frisør, det er både billig, hyggelige folk og kjempe bra klipping (etter min erfaring), er like fornøyd hver gang! i motsetning til Tango, hvor det er shit dyrt og veldig, veldig dårlig klipping (etter min erfaring).

Og dagens kjøpr var altså ikke klær, men bøker og magasiner. To bøker fra Norli, en gave og en bok til meg selv,  Smoothie bok! Og på Narvesen kjøpte jeg et Foto magasin, et blad kun om MUSE og et annet i gave.

Image and video hosting by TinyPic

NOE MÅ MAN JO FINNE PÅ

hits