oktober 2010

Tur til Vealøs med trinnet


Haha, se så sliten..
Nice utsikt eller hva? Når vi først kommer opp til Skiens kanskje høyeste topp, så er utsikten kun TÅKE.
På tordag var vi på en gå tur opp til Vealøs med trinnet. Herreguuud. DE bakkene opp. Ingen av bildene viser noe av de bakkene som vi ble torturert av. Skal ikke klage. Det var en koslig tur. Heelt til det begynte å regne. Da løp vi bokstavelig talt ned alle bakkene ned igjen for å komme oss fort hjem igjen..

"Her kommer vinter'n..."

PORTRETT: THEA

Så var dèn også overDa var også høstferien forbi. Det er ikke lenge siden jeg husker det kriblet i magen siste skole dag før sommerferien. Da er det bursdag og jula det er å glede seg til.

Har bare tatt høstferien med ro igrunn. Ikke gjort noe spesielt, kjedet meg, så det blir oppvikkende å komme seg på skolebenken igjen. Men nå er det jo ikke lenge til alle tentamene, men hvis jeg tenker på det, blir jeg bare unødvendig MER stressa. Så ... hysj..

Bildet over tok jeg da jeg skulle ta opp vinduet en kveld og det var masse ''dågg'' på det, og tegnet da et hjerte..

høst [2]ÅFOSS

Høst i Skien

Endelig er høsten kommet til Skien. Eller høst - FERIEN, riktigere sagt. Selv om høsten er en litt trist og deprimerende sesong, man tenker liksom på den lange ventetiden til neste sommer. Men høstens farger er den store trøsten. Det er jo virkelig vakkert enkelte steder.

rain rain rainHeisann. NÅ er det leenge, lenge siden jeg faktisk har skrevet noe som helst på innleggende mine. Jeg gidder som legel ikke, eller så jeg jeg rett og slett ikke noe å skrive (siden bildene sier alt)..

Vel, de siste dagene har det vært surt vær her i skien. Og de siste ukene har vært iskalde. Utrolig hvor kaldt det har vært, når man er i september..

Akkurat nå holder jeg på å skrive inn i regelboka, for vi har nemlig matteprøve i morgen. Jeg er ganske sikker på at den kommer til å gå någelunde greit. Vi har om Tierpotenser og Likninger. Vi har også RLE prøve på onsdag, så ikke forvent no blogging fra meg. Men ønsk meg lykke til i morgen!

hits