november 2010

DEAR SANTA. . .


1. Apple MacBook. 2. Apple iMac. 3. Apple MacBook pro. 4. Canon PowerShoot G12. 5. Canon ekstern Blitz. 6. Camera tripod. 7. Apple Iphone 4G. 8. Koss headset white. 9. Samsung LED tv. 10. Xbox 360 slim. 11. Samsung Galaxy Tab. 12. Lomo photography Diana. 13. Digital photoframe. 14. Ekstern hard driver. 15. Adobe Elements. 16. Canon FISHEYE lens. 17. Canon Makro lens. 18. Canon Zoom lens. 19. Ghd straiter. 20. Triwa Watch Purple. 21. Hunter boots. 22. The TRUE BLOOD books. 23. Mulberry purse/bag (alexa). 24. Geneva docking. 25. i.d bare minerals.

Ipod touch 4G

For en uke siden brukte jeg bursdags pengene mine på en ipod touch. Den nye som nylig kom i butikkene i norge. Jeg elsker den og bruker den hver dag. Den kan så mange forskjellig ting, også er den så tynn. Tenkte å skrive litt om den, sikkert mange som vil ha en slik til jul.

Den er utstyrt med det de kaller Retina Display. Den har altså 960x640 piksler. Noe jeg har lagt merke til er utrolig bra i forhold til tildigere modeller. Utrolig å se videor, se bilder og spille med.

Ipoden er utstyrt med hele to kameraer. Ett lite foran og et bak. Det som er foran er lagd for FaceTime. Det gir deg muligheten til å kommunisere med andre som har enten samme ipod som deg eller iphone 4. Da ser du den du snakker på på skjermen, og de ser deg. Du kan også bare ta vanlige bilder og videoer med dette kameraet.

Det som er på baksiden er et hakk bedre. Men det funker helt fint. Greit å bruke. Video opptak er derimot en smule bedre, med en HD kvalitet på hele 1280p x 720 p. Videone kan du redigjere og legge til effekter med App'en iMovie, som koster 29 kr.

Å spille på denne lille dingsen er helt utrolig bra. Man kan laste ned mange forskjellig spill gjennom App Store, både gratis og noen man må betale noen kroner for. Assasains Creed, Angry Birds og Labyrinth 3D er noen av mine favoritter.

For å kunne være for eks på facebook, høre på radio, skjekke været, være på app store, se kart må man være tilkoblet til et trådløst nett, noe som kan være litt kjipt.

Dette er altså noen av MANGE funksjoner ipoden har i tilleg til å være en MP3 spiller. Den kommer i tre versoner, 8GB, 32GB og 64GB. 8GB er ganske liten plass hvis du først skal kjøpe en. Man får langt bedre plass til applikasjoner, musikk og bilder med 32 GB (som jeg har), hvis man albsolutt trenger, 64Gb...

8GB = 1900kr

32GB = 2500kr

64GB = 3100kr

 

- VG - Teknofil.no


 

 

Hvordan får man den vekk?? vil ikk ha den:(GJETT HVEM SOM HAR BURSDAG I DAG?MAMMA DA

Idag er jeg altså 15 år. Stor jente. Må si mamma var oppfinsom når det gjalt glasur og lys på muffinsene, men det var jo søtt.

Har ikke gjort noe spesielt i dag. Spist lunsj på tullis med mamma. Og kikket litt i byen. Har hatt en koslig dag:)

FOTO: Mammas vinI dag hadde vi RLE prøve. Og vi har hatt om kapittelet i kun to klassetimer. Absurd. Og et tema som egentlig er veldig interresant: Nyreligiøsitet. eks. Wicca og Astrologi. Og det har vært ekstra vansklig å konsentrere de siste dagene. De er nemlig blitt fylt av frustrasjon og konflikter. Heldigvis har jeg ikke vært i midten av det. Men aldri noe gøy å se tildigere venner krangle som 3. verdenskrig.

Hele, hele neste uke består kun av tentamen og forbredelser. Sånn er 10ende klasse. Ikke at kommer til å bli noe bedre på videregående. Appropo videregående. Har vært sikker på at jeg skal velge Medier&K lenge nå, men desto mer info jeg får, jo mer usikker blir jeg.. Allmenn eller Medier? .. help

Sorry. Vil gjerne skrive om noe annet enn skole, men er lite kreativ i dag.. Og bildet over bare .. tok jeg mens jeg satt her og så meg rundt..

Tullis med jentene


hits